RUMAH PERLINDUNGAN

 
SENARAI RUMAH PERLINDUNGAN WANITA

1. RAUDATUS SAKINAH
 Lot 300/3,
 Lorong Selangor,
 Pusat Bandar Melawati,
 53100 Kuala Lumpur.    

 Jantina : Perempuan
 Sasaran : Remaja
 Kategori : Masalah Sosial / Terlanjur
 No. Tel : 03-41073379/013-3893379
 No. Faks : 03-41071754
 
(Pn. Yusnani bt Abdul Hamid)


2. BAITUL ISLAH PERHID SHAH ALAM
 No. 3, Jalan Kota Raja L27/L,
 Pusat Bandar Hicom,
 404000 Shah Alam, Selangor.

 Jantina : Perempuan
 Sasaran : Remaja
 Kategori : Masalah Sosial / Terlanjur

 No. Tel : 03-51929226 / 019-2634227
 No. Faks: 03-51929226
 
(En. Mohd Roslan bin Mohamad Isa)

3. DARUL WARDAH
 Suite 02-02-06, Wisma MAIS,
 Seksyen 3, 40000 Shah Alam,
 Selangor Darul Ehsan.

 Jantina : Perempuan
 Sasaran : Remaja  / Dewasa
 Kategori : Masalah Sosial
 No. Tel : 03-55118994/016-4102767
 
(Norazmiza Mamat)

4. RUMAH KEBAJIKAN PERKID
 Lot 22-2, Medan Bukit Indah 2,
 Taman Bukit Indah,
 68000 Ampang, Selangor.
 Jantina : Lelaki / Perempuan
 Sasaran : Remaja
 Kategori : Masalah Sosial
 No. Tel : 03-42800730/019-2572717
 
(Ust. Masrizi bin Sat)

440 comments:

1 – 200 of 440   Newer›   Newest»
zuhazlina yunos said...

salam...sy ingin mencari baby lelaki bru lahir (kurang sebulan) utk dijadikan anak angkat...sudi kiranya utk hubungi saya...zuhazlina.73@gmail.com...hp : 012202772

maria sheilah said...

Sy mcari bby utk dijadikan anak angkat... Sy teringin sgt utk mjadi ibu.. Harap dpt bantu sy.. Blh hubungi sy 011-1902 3898

izzayasmin said...

Salam......sy mencari bby utk dipelihara...telah berkahwin selama 17 thn......belum ada rezeki.......klu ada....sudilah hubunyi sy di norhaliza751@gmail.com or 0122717869

Kilauan Mulia Resources said...

Assalam, sy sarah, telah berkahwin 7 tahun belum dikurniakan zuriat, mencari bayi untuk dijadikan anak angkat, jika ada yang ingin memberi sy anak boleh la menghubungi saya di 012 4994 924

ainniey ziziey said...

Kalau sape2 nak bg anak utk dijadikan anak angkat area shah alam,damansara, n9 atau melaka boleh contact sy ainniey 01122210326.

eyda !nukilanku! said...

salam
saya farahida..
ingin mencari anak angkat..
saya belum berumah tangga lagi..
tapi saya sudah ada kerjaya..
saya terlalu suka pada kanak-kanak..
walaupun umur saya 22 . sya yakin saya ada sifat seorang ibu..
saya suka main dengan kanak-kanak..sya terlalu syg kan kanak-kanak..jika sesiapa yg ingin memberi sy anak sila hubungi saya 0133462698..bila-bila masa sahaja..terima kasih

ana zahari said...

Salam,
Saya Ana,berumur 35 tahun,belum berkahwin, tinggal bersama adik bongsu saya(perempuan) bersedia menerima mana2 wanita yang perlukan tempat perlindungan dan mahu menyerahkan anaknya kepada saya.Insyaallah saya bersedia jadi ibu susuan dan tidak akan memutuskan hubungan dgn biomum..hubungi saya Ana 018-3788190 Selangor

umie surianie said...

assalamualaikum wbkt..puan/tuan...maaf brtnya..tujuan saya adlah nk mncri anak untuk d jadikan anak angkat..saya mncri bayi dlm lngkungan 10bln ke bawah..krjasama dri pihak tuan/puan amatlh saya hrgai..terima kasih...

anak soleh said...

Maaf, kami tidak menguruskan mana2 pengambilan atau pemberian anak angkat. Blog ini hny utk berkongsi maklumat mengenai prosedur pengambilan anak angkat dan yang berkaitan sahaja. Harap Maklum. Tq

nor said...

Slm...sy baru hamil 2 blan...sy nk cari ibu bpe angkat tok anak sy..tp sy ade minx beberape syarat...contact sy kalau berminat..mama.aeril@gmail.com

Sharil Pulut said...

Masej saya 0125257317

Sharil Pulut said...

Salam...saya mencari ank angkat yg masih dlm kandungan......saya hampir 5 thn berkahwin....tetapi blom dkurniakan cahaya mata....klu ader wanita yg terlanjur boleh hubungi saya 0125257317

ejan ejan said...

assalamualaikum wbkt..puan/tuan...maaf brtnya..tujuan saya adlah nk mncri anak untuk d jadikan anak angkat..saya mncri bayi dlm lngkungan 10bln ke bawah..krjasama dri pihak tuan/puan amatlh saya hrgai..terima kasih...0199390960 pantai timur

nurul hayana said...

As salam, saya yana tinggal di mantin n da 2 tahun berkahwin tetapi belum dikurniakan cahaya mata. sy ingin mencari baby baru lahir x kisah jantina untuk dijadikan anak angkat. jika ada yang boleh membantu sila hubungi saya di 01131420431....terima kasih

baby boo said...
This comment has been removed by the author.
baby boo said...

Sy memerlukan tmpt perlindungan dan pengajaran utk sy berubah. Sy hamil 6bulan. Ade sesiapa bole membantu?

ummie is ibu said...

salam... saya berhajat untuk mencari anak angkat dan akan dijaga dgn penuh didikan agama yang sempurna insyaallah. semoga ada insan yang boleh memberi saya peluang untuk berkongsi kasih dari seorang anak.
boleh email saya :casiofiza@gmail.com

liana malek said...

Baby boo..
Msg sy 0176644492

Mawar Mikayla said...

salam,saya mencari anak angkat untuk dibela, saya sudah 4 yahun berkahwin tetapi belum dikurniakan anak,jika ada bole hubungi saya (mawar) 0176038445/email mawar_mika87@yahoo.com..saya sanggup menjga biomum dr mengandung sehingga abis pantang..tq

ChantiQScarF said...

Assalamualaikum, saya mencari anak angkt tak kisah taraf baby girl or boy...sda lma mnanti cahaya mata tp blm ada rezeki....sda bkhwin hampir 4 tahun...sape2 ada info bole hubungi saya...azianie 0138371987/email gogurlz_87@yahoo.com..saya sanggup menjga biomum dari awl mngandung sampai abis berpantang....hubungi saya segera....:-)

By Mama said...

Assalamualaikum , sy tgh mencari tmpt perlindungan n kluarga angkt utk bakal ank sy nnt , sy hamil 7 bulan berumur 23thn sesiapa yg berminat n sudi menjadi keluarga angkat utk ank sy boleh hubungi sy 0148703396 (girl sabahan) email : sikin_9169@yahoo.com . . . Tq

ummie is ibu said...

salam... sy ummi masih lagi mengharap agar sesiapa yg sudi untuk memberikan saya bby untuk dijadikan anak angkat.... email saya casiofiza@gmail.com

Syaibu Nisha Ahmad Niyas said...

Salam. Sy dn ank mcari tpt prlindungan utk truskn khdupn. Kmi brdua yatim piatu. Sy mohon jasa baik tuan puan tuk berikn sdikit maklumat jika ada mengenai tpt2 kbajikan wanita yg boleh berikn bantuan tpt perlindungan utk truskn khdupn..syaibunisha@gmail.com

mom meldah said...
This comment has been removed by the author.
memey said...

Salam .. sy mimi .. ingin mencari anak angkat .. sy sudah 4taun lbh berkahwin masih tiada rezeki .. siapa2 ingin memberi dan membantu sy disini menerima dgn hati terbuka dan gembira .. kalau boleh nak baby yg baru lahir .. kalau ada sila la hubungi sy .. pn mimi 0173603049 .. terima kasih.. =)

chenta hati said...

sy mencari tempat perlindungan dan keluarga angkat untuk saya dan bayi yang bakal sy lahirkan.bileh hubungi saya 012-4447751

Ifa Zikin said...

Adik dh ada tmpat perlundungan ker...call akak 0174537801

mom meldah said...
This comment has been removed by the author.
mom meldah said...

sorry ada yang salah faham saya cuma membantu kawan saya saja

mom meldah said...

inilah balasan org yag baik hati jadi begini..terima kasih lain kali kalau ye pon non contact tengok time nanti orang salah faham

ifa zikin said...

Assalam. Saya sdg mncri bby boy or girl unt d jdikn sbg ank angkat sya....insyaallh sya dan suami akn mnjga n mndidik ank tersbut dgn baik...jika ada hbungi sya 0174537801

salwa kamal said...

Awak tgl dimana dik..

salwa kamal said...
This comment has been removed by the author.
salwa kamal said...
This comment has been removed by the author.
salwa kamal said...
This comment has been removed by the author.
nur hidayah said...

Slm sy nur.. Sdg hamil dlm lngkungan 4bln.. Sy mncri tmpt plndungan shnga slmt mlahirkn.. Sy behajat ingin mnjga bayi sy tp sy msh menuntut d ipta dn kesempitan wang utk tngung kos besalin dn rwtan.. Mohon jasa mn2 pihak yg sudi mmbntu sama ada ingin mngmbil bayi sy sbg ank angkt atau mmbntu dr segi kewangan..

nur hidayah said...

Slm sy nur.. Sdg hamil dlm lngkungan 4bln.. Sy mncri tmpt plndungan shnga slmt mlahirkn.. Sy behajat ingin mnjga bayi sy tp sy msh menuntut d ipta dn kesempitan wang utk tngung kos besalin dn rwtan.. Mohon jasa mn2 pihak yg sudi mmbntu sama ada ingin mngmbil bayi sy sbg ank angkt atau mmbntu dr segi kewangan..

ummie is ibu said...

adik Nurhidayah .. tlg hubungi akak ( casiofiza@gmail.com )

nur hidayah said...

Sy dh email akak..

Naimah Khalid said...

saya cari (keluarga angkat sementara) jaga selama 6 bulan. sbb masih belajar. saya akan bagi duit keperluan. baby lahir 21 feb 2015 -whatsapp 0172790729

isterisihelmi 89 said...

Assalammualaikum, Nurhidayah dan Naimah. Saya merupakan seorang guru dan sudah berkahwin tetapi masih belum tiba rezeki cahaya mata.

Saya sudi menjaga bayi anda. Sila hubungi saya di 0194913242.

terima kasih.

isterisihelmi 89 said...

Salam Nur dan Naimah, boleh email saya insyirahdania89@gmail.com.

red silk said...

assalam...lebih kepada inginkn penyeri keluarga kecil kami dn membantu, sy dn suami berharap ad yg sudi untuk memenuhi impian kami untuk mendapatkn seorg ank angkat.tq
email:azriena_1224@yahoo.com

Nur Aainaa Rosezali said...

Adik Nur Hidayah, email akk..

Nama akk, Aina..

ainarose85@gmail.com

salwa kamal said...
This comment has been removed by the author.
salwa kamal said...
This comment has been removed by the author.
Nadira Ramli said...

Wasep saya 0196900984

suhaida manja said...
This comment has been removed by the author.
S Yusof said...
This comment has been removed by the author.
Hogus Syahwal Mohd Yusuf said...

Salam saya mencari baby boy...dan insyaallah saya berkemampuan untk mjaga baby anugerah tersebut hubungi saya 012 899 0869 shah alam

Elly Nastasya said...

Salam saya sedang hamil 7bulan dan sedang mencari keluarga angkat untuk bayi yang bakal saya lahirkan. Saya jugak memerlukan sedikit wang untuk kos bersalin kerana saya seorang pelajar

Mzz Bell said...

Slm Elly Nastasya hubungi sy 0133749553..Kita bincang

ifa zikin said...

Wassalm..bleh hbungi akak jika elly sudi berbincang...0174537801

faridah abdullah said...

Elly bo call call sy 012-270 6557 faridah.sy teringin ada zuriat.mohon call ye. tq

URSB - Khairul Mustafa said...

salam..elly natasya tlg cntct akk dkt no ni please 01133009624..segala kos akk akan tanggung.duit saguh hati jgk diberi..cntct akk segera dik

URSB - Khairul Mustafa said...

salam..saya sedang mencari anak angkat untuk dijaga..segala kos akan ditanggung.blh contact saya dan isteri 01133009624

ana zahari said...

Saya Ana blom berkahwin dan berumur 36 tahun...tinggal di Kuala Selangor... 4 kli berdepan penipuan..pada sesiapa yg btul2 nak serahkan bby tak kira jantina saya tidak akan putuskn hubgn anak n mak kandung..jgn pergunakan sy hanya utk jaminan keluar dari hospital dan tukang basuh uri,sy juga mnusia yg ada perasaan...hubungi sy wassup/msg 012-2923379

Dyba Hasan said...

Sy d..hamil 3 bln..mncri pasangan yg mmerlukan bayi..

Repsol Oscar said...

Dyba Hasan tolong hubunggi akak dekat no. 011-23246878.. akak mmang mencari anak angkat.
tq

Repsol Oscar said...

saya mencari baby untuk adoption. saya mencari pada yg sudi dan ikhlas untuk memberi. boleh hubunggi di no. 011-23246278,

Saiful Irdina said...

Boleh sms/call sy di talian 0146049040 jika serius ingin beri anak awak

ifa zikin said...

Jika dyba mmerlukn bntuan bleh whatsapp aka 0174537801

Yana Nordianayunus said...

Assalamualaikum..saya ingin mencari biomum yang sudi memberi baby kepada saya..saya tak kisah baby ape pn..boleh call atau whatspp saya 0196034068

D'lamica Ent said...

Salam ely.. wassap.akak 0126957742

D'lamica Ent said...

Pada yg ingin memberi bayi sebagai anak angkat... akak n suami InsyaAllah akan mnjaga seperti anak sndiri... if bayi lelaki lebih baik.. 0126957742 -dd

D'lamica Ent said...

Salam ely.. wassap.akak 0126957742

Ar Rahmah said...

Assalam dyba hassan & elly nastasya dan pada siapa2 yang sudi berikan anak pada saya baby newborn atau 10bln kebawah..Akak sedia menerima & menjaga baby macam anak sendiri. No.tel 0128140840 (sabah). Email akak; ar.rahmah79@gmail.com

Affeeda Ramli said...

dyba hassan sila email saya affeeda@yahoo.com

Haiza jerr said...

Assalam, adik sy telah hamil 8 bulan.. Memerlukan pasangan yg ingin mnjaga serta memerlukan kos bersalin nt..

Ian Syah said...

Salam.. Macam mana nk hubungi awk ? Bleh msg Sy 0142336280

nieza said...

Assalam Haiza jerr dah ade family angkat utk baby adik awak... Kalau belum boleh call atau msg saya 01128546366... Insyaallah saya bole menanggung kos bersalin

nieza said...

Assalam Haiza jerr dah ade family angkat utk baby adik awak... Kalau belum boleh call atau msg saya 01128546366... Insyaallah saya bole menanggung kos bersalin

Nafeesa Collection said...

Assalamualaikum haiza..

Da jumpa family angkat? Sy tgh mencari utk kakak sy yg 6thn da berkahwin & masih xde anak. InsyaAllah kos bersalin akan ditanggung.

Boleh whatapp - 0133536578

Hamidah Ieda said...

Assalamualaikum ada sapa2 cri keluarga angkat utk baby...wspp sy 0106683545

NANIEY85 said...

salam,jika ada sesiapa yg ingin memberi baby hubungi sya nani 0172003946.
kali x baby pon yg umur 1tahun pon xpe.

roha zah said...

Salam sy roha sy ingin mencari ank angkt,,,saya ingin kan baby,,kalau ade pliss cntact sy 0139092614

roha zah said...

Haiza je...msih mcri kluarga angkt boleh call sy 0139092614

Matt Cruzher said...

Salam. Sy hamil 5 bulan tetapi tiada tempat untuk berlindung sehingga baby ini selamat dilahirkan. Kami memerlukan tempat perlindungan dan bantuan utk melahirkan atas sebab tiada sijil nikah. Sy sayangkan baby saya. Jika ada sesiapa dapat mmberi bantuan tempat perlindungan area KL.

Suraya Yusoff said...

Assalammualaikum...
Saya mencari bayi yang masih dlm kandungan untuk diambil menjadi anak angkat. kalau boleh kandungan 8-9 bulan. biomum haruslah seorang yg jujur (bukan niat nk jual bayi), sedia untuk buat surat hitam putih (cth. surat perjanjian & akuan sumpah), warganegara Malaysia area Selangor/KL. bukan dr pihak ke-3 atau agen. Sy akan tanggung kos perubatan & bersalin di hospital swasta. maaflah jika byk syarat2 sbb sy dh serik terkena. jika ada yg sudi boleh whatsapp/mesej ke Suraya - 0176377005.

ieyfa said...

Askum.. sy benar2 serius mcari sesiapa yg sudi berikn bby utk dijadikn ank angkat.. sy hrp biomom ikhlas..
ap2 info blh hubungi sy di
+60107741467 (kena save dr +)
Terima kasih

iqbal izzat nordin said...

Saya boleh membantu. Saya ada beberapa list keluarga angkat yg telah ditapis oleh pihak hospital yg agak stabil kewangan dan telah lama inginkan anak angkat. Segala kos akan ditanggung oleh kluarga angkat. Sya pernah melakukan kesalahan yang sama. Boleh hubungi saya di 0126074781. Message or wasap shja. Berilah peluang utk bayi itu hidup. Segala maklumat adalah dirahsiakan.

iqbal izzat nordin said...

Saya boleh membantu. Saya ada beberapa list keluarga angkat yg telah ditapis oleh pihak hospital yg agak stabil kewangan dan telah lama inginkan anak angkat. Segala kos akan ditanggung oleh kluarga angkat. Sya pernah melakukan kesalahan yang sama. Boleh hubungi saya di 0126074781. Message or wasap shja. Berilah peluang utk bayi itu hidup. Segala maklumat adalah dirahsiakan.

iqbal izzat nordin said...

Awak boleh hubungi sya ditalian 0126074781. Saya melakukan kerja ini atas dasar pernah melakukan kesilapan sama.berilah peluang utk baby itu hidup.

iqbal izzat nordin said...

Saya membantu sesiapa yg telah terlanjur dan ingin melahirkan serta memberikan kepada keluarga angkat. Saya bukan ejen or melakukan apa2 bisnes. Saya melakukan atas dasar pernah melakukan kesilapan tang sama. Boleh message @wasap saja di no 0126074781 dan isteri saya 0172363956.

zila yusuf said...

Salam..saya mcari anak angkat tak.kisah jantina..boleh hubungi saya 0176251456..syazeela@gmail.com

Zack Hass said...

Saya mencari anak angkat lelaki/ perempuan...boleh hubungi saya 012 2794298...zakyrahanie@gmail.com

Nur Ezzati Abdul Rahman said...

Salam. Sy masih mempunyai ibu bapa.. tetapi sy ingin mempunyai keluarga angkat(yg betul2 serius). Utk berkongsi kasih syg, keluarga yg caring,dan suka duka bersama.. sy mempunyai mslh keluarga.
Umur sy 20 dan kini sedang bljr di sebuah ipta di n9

Ina Sirat said...

sy berminat nk cari bby girl sbg anak angkat... call/wasap 012-5360145

Ina Sirat said...

assalam... dh bersalin ke? akk nk.cari bby gurl, wasap 012-5360145

zila yusuf said...

Sy masih mencari baby utk dijadikan anak angkat sy.. Xkisah baby tu mcmana..jantina apa..n xsah taraf..inshaAllah sy akan jaga sebaik mungkin dan sy hrp ada ibu yg sudi bg seikhlas hati.. Boleh email sy syazeela@gmail.com

hamba ALLAH said...

sya mencari anak angkat...sya sudah berkahwin..boleh hubungi 0175347706

Fenny Junior Justine said...

hai, sy mencari anak angkat utk dijaga. kalau bole non muslim sbb sy non muslim.. sy berada di kota kinabalu. sy sda 5 thn kahwin belum dikurniakan cahaya mata.. 0168303521. kasihani la kami.. tq

Mazlan Hashim said...

Assalammualaikum.. saya ingin mencari anak angkat area muar,batu pahat dan melaka.. x ksh jantina baby, saya hanya mampu menanggung kos bersalin dan bagi saguhati setakat yg saya mampu. Saya berharap sgt2 ada biomam yg ikhlas. Boleh pm@wasap saya 0176474641. Terima Kasih.

Yatie Safiee said...

assalammualaikum..Jika anda masih mengandung saya juga akan berikan tempat perlindungan sehingga bersalin.. saya juga mencari anak angkat dari umur 1 tahun ke bawah...x kisah jantina. sila hubungi saya ditalian 017-2718022 puan yatie.kuala lumpur

permysuri zana said...

Assalamualaikum.sy mencari anak angkat dibawah umur 1 tahun atau masih dlm kandungan..area johor, melaka, ngri sembilan dan kl..hubungi sy 0177364388 email permysurizanna@yahoo.com..menunggu jawapan positif..tq

pnsri said...

salam...sy ingin mencari baby lelaki atau perempuan bru lahir (kurang sebulan) utk dijadikan anak angkat...harap ada yang sudi memberi dengam seikhlas ht.... 0136679847

Mazlan Hashim said...

Assalammualaikum.. saya ingin mencari anak angkat area muar,batu pahat,johor dan melaka.. x ksh jantina baby, saya hanya mampu menanggung kos bersalin dan bagi saguhati setakat yg saya mampu. Saya berharap sgt2 ada biomam yg ikhlas. Boleh wasap isteri sy pn.seha 0176474641. atau emailkan luckybear_virgo@yahoo.com
Terima Kasih.

Ifa Zikin said...

Assalm.saya ingin mencari anak angkat take kira sama ada boy or girl..kpd Biomom yg sdg mncri family Angkat unt bby nya bileh hbungi akak 01113208285

Hamba Allah said...

Assalammualaikum...Saya mencari bayi yang masih dlm kandungan untuk diambil menjadi anak angkat. kalau boleh kandungan 8-9 bulan. biomum haruslah seorang yg jujur. jika ada boleh la hubungi saya atau wasap di nombor 0176474641. Terima Kasih.

Zul Fazli said...

Sy zulfazlie 17 ingin mencari keluarga angkat area pahang

Slain dash said...

Kepada sesiapa yg tiada kerja dan tempat tinggal sy akan cuba tolong semampu mungkin dgn cara mengambil anda tinggal dan bekerja ditaska kami. . Terhad kepada dua org yg benar2 nk mulakan hidup baru. . Wazap sy 0199924545. . Wazap shj

sya sakura said...

assalamualaikum..sy aisyah..sy dah berkahwin tapi belum mempunyai anak. saya ingin mencari anak angkat..terutama yang mengandung 5-8 bln.. boleh hubungi sy di talian 017-6443989- kos rawatan hospital dan tempat tinggal disediakan..

Miza said...

Salam.saya miza..mencari ank angkat yg masih bayi..dah 3 thn berkahwin.inshaallah saya akn jga mcm ank saya sendiri.blh contac saya 0195288842

puan ros said...

salam... saya ros...dah berkahwin hampir 10 tahun tapi masih blum ada rezeki untuk mendapat baby lagi.klau ada biomum yg mengandung dan inginkan perlindungan, insyaallah saya akan sediakan segala perbelanjaan dan wang saguhati sekali. hubungi saya di talian 0197683418..
saya bekerja sebagai seorang guru sekolah di johor..biomum boleh hubungi akak di talian 0197683418..insyaallah akak akan bantu dan menjaga anda dlm pantang dan
baby anda dengan baik.

Mill Mojun said...

salam... sya mila dari sabah mencari anak angkat yang bayi ...kakak kawin pn sdh 8 tahun hubungi kakak...(0192547293)sya akan jaga dia seperti anak sendiri

Shamieela Fariha Shafie said...

Assalamualaikum, sy eisha dr wangsa maju bkahwin hampir 3 thun, Sesiapa ingin serahkan baby sbgai anak angkat,sila contact eisha 0122725709 @ email: eishafariesha@yahoo.com.

anak soleh said...

Salam...Saya ingin mencari anak angkat yg masih bayi. InsyaAllah ingin jdkan anak susuan spy dpt menjadikannya mahram & boleh mendidik dgn sebaiknya. Mohon hubungi saya di 017-3367996. Terima Kasih.

anak soleh said...

Salam...Saya ingin mencari anak angkat yg masih bayi. InsyaAllah ingin jdkan anak susuan spy dpt menjadikannya mahram & boleh mendidik dgn sebaiknya. Mohon hubungi saya di 017-3367996. Terima Kasih.

macemellow said...

salam. sy dan suami ingin mencari anak angkat lelaki yang baru lahir sbb sy nak susukan sendiri.. nak jadikan mahram & didik dgn sebaiknya.. sy tinggal di terengganu.. mohon jasa baik pihak puan memberi peluang kpd kami untuk menjaga anugerah Allah itu.. terima kasih.

Nur Syahida Abdul Rahman said...

Salam..sy ingin mencari anak angkat yang baru lahir atau belum mencecah umur 1 tahun..insyaAllah akan dididik dengan sebaik-baiknya..syahidaabdulrahman@gmail.com

masrizal said...

Salam sy mncari anak angkat newborn.siapa yg ikhlas nk bg baby pd sy sila sms wasap 0176054413

farrahdahlia said...
This comment has been removed by the author.
Fazuradura Ahmad said...

Farrahdahlia.. sila contact saya 0192666832

Fazuradura Ahmad said...

Assalamualaikum..

Saya sedang mencari biomum yang ingin menyerahkan baby beliau untuk dipelihara. Insha allah saya akan menjaga anak tersebut dengan baik. Saya boleh dihubungi / whatsapp di talian 019-2666832.

Saya prefer bayi supaya saya boleh menyusukan bayi tersebut sebagai anak susuan saya.

salwa kamal said...
This comment has been removed by the author.
fitt Dell said...

salam saya sedang hamil 4 bulan da sedang mencari keluarga angkat untuk bayi yang bakal dilahirkan .saya jugak memerlukan sedikit wang untuk kos bersalin dan tempat perlindungan.saya mohon jika ada pasangan yg mahukan bayi ini boleh hubungi saya 010-5476475.

Sandra Irrana said...

Fitt dell..
Blh hubungi akak atau whatssap 0132506975
Kak ct

masrizal said...

Salam
Sy mncari anak angkat.sy dan suami keje kerajaan..inshaallah blh mmbesarkan anak dgn baik.jika ada biomum yg ikhlas nk serahkan anak.sila hubungi saya mas 0176054413

Pplim Lim said...

Hi. Salam everyone. Saya ada kawan warga indonesia. Dia baru lahir anak di malaysia beberapa hari lalu. kawan saya ini ada problem dengan suaminya di indonesia . Jadi kawan saya membuat keputusan untuk memberi newborn baby boy ini kepada sesiapa yang ingin membela baby boy ini tapi masalahnya baby boy ini sumbing sikit. dan kawan saya ini tidak berkemampuan untuk rawatan sumbing ini dan setahu saya baby yang sumbing boleh diubati seawal usia baby. hasrat kawan saya ini berharap sesiapa yang berkemampuan boleh membela bayi ini. Disebabkan faktor tidak berkemampuan dan masalah keluarga kawan saya berharap sesiapa yang benar benar ikhlas boleh membela bayi ini. Bayi ini masih ada di hospital. Si ibu cuma berharap bayi dapat dibesarkan dengan baik dan berharap sesiapa yang berminat boleh call saya 0164533987 melisa. Area pulau pinang . island. Siapa berminat boleh datang ke pulau pinang dan uruskan .

nur ani said...

assalamu'alaikum...saya shedah saya nak mencari anak angkat tk kisah taraf atau jantina..umur baby newborn hingga 4bln sebab nak jdkn anak susuan..da brkawin 6 thn tp blm ada rezeki..saya akan menjaga anak ni mcm anak sndiri dgn didikn agama yg secukupnye insyaAllah..kita bkn org senang tp sekadar mampu membri saguhti dan kos hospital..pd yg ikhlas hubungi saya kak shedah 0122300547..

masrizal said...

Salam
Sy mncari anak angkat.sy dan suami keje kerajaan..inshaallah blh mmbesarkan anak dgn baik.jika ada biomum yg ikhlas nk serahkan anak.sila hubungi saya mas 0176054413

kak sya said...

assalamulaikum.. saya mencari bayi untuk dijadikan anak angkat.. insha allah.. kami akan menjaga bayi itu sebaiknya.. tak kisah status baby.. boy atau girl.. hubungi saya wassap/telegram 01121132106 kak sya..

Fazuradura Ahmad said...

Assalamualaikum.

Pencarian anak angkat untuk saya pelihara masih belum tercapai. Jika ada yang ingin menyerahkan anak untuk saya pelihara boleh WHATSAPP / HUBUNGI SAYA 019-2666 832.

Saya inginkan yang bayi perempuan supaya saya boleh menyusukan anak tersebut.


Wassalam.

Eija Ateh said...

..sy sdg mncri bayi utk di jd kan ank pelihara (susuan)..jika ada biomam yg ikhlas nk beri jagaa bayi pd sy..boleh hubungi sy 01136263980 yusniza@eija ..sy stay kl

Zalina Mohammad said...

Saya mencari bayi lelaki utk dijadian anak angkat. Saya mahu menyusukan bayi tersebut. Sila hubungi sy pn zalina 0193502695.

Ian Syah said...

Salam.. Saya mencari anak angkat.. Tidak kira taraf anak itu.. Saya nak jadikan anak susuan.. Klau nak bleh tinggal dgn saya smpai bersalin.. Dah berkali di tipu.. Semua brg bby ada.. Harap ada yg ikhlas nk serahkan anak utk saya besarkn.. Bleh hubungi 0142336280

farrahdahlia said...
This comment has been removed by the author.
farrahdahlia said...
This comment has been removed by the author.
salwa kamal said...

Assalamualaikum wbt.. Saya Lina.. saya sedang mencari bayi yg masih dlm kandungan utk diambil sebagai anak angkat.. jika ada bolehlah hubungi saya di nombor 0127670413. Terima Kasih.. Jzkk

salwa kamal said...

Assalamualaikum wbt.. Saya Lina.. saya sedang mencari bayi yg masih dlm kandungan utk diambil sebagai anak angkat.. jika ada bolehlah hubungi saya di nombor 0127670413. Terima Kasih.. Jzkk

zanna zameri said...

Assalamualaikum... sy mencari anak angkat baby dibawah umur 1 tahun..atau biomum pregnant di atas 7 bulan sekitar muar,jb,melaka,ngri 9 atau kl...diharap bukan yg mencari kesempatan atas kesempitan org lain..saguhati akan diberi semampunya...sy akan tanggung kos bersalin dan pantang..hubungi sy, 0177364388 / 0172734388.. semoga allah dapat membantu..amin..

Anithaa Mullai said...

selamat sejahtera saya sudah 6 tahun berkahwin belum ada anak lagi. saya dan suami saya ingin mengambil anak angkat. sesiapa yang berminat boleh contact saya ke alamat email (anithaarajoo@gmail.com) ini then i bagi contact no. saya hendak anak berbangsa india. tak kira laki atau perempuan.

Ifa Zikin said...

Assalam.kepada adik2 yg terlanjur..bleh Hubungi akak skira nya ada sbrang masalah.insyaallah akak akn mmbantu skadar yg boleh..01113208285.

salwa kamal said...

Assalamualaikum wbt.. Saya Sha Riezan.. saya sedang mencari bayi yg masih dlm kandungan utk diambil sebagai anak angkat.. jika ada bolehlah hubungi saya di nombor 012-272-5709.. Terima Kasih.. Jzkk

salwa kamal said...

Assalamualaikum wbt.. Saya Sha Riezan.. saya sedang mencari bayi yg masih dlm kandungan utk diambil sebagai anak angkat.. jika ada bolehlah hubungi saya di nombor 012-272-5709.. Terima Kasih.. Jzkk

Nor Haslinda said...

selamat pagi kepada warga blog, cuma nak share yang mintak berhati2 dengan sindiket pernipuan tentang pemberian bayi. name perempuan tu ANIS NINI ASNIEZA berumur 20 tahun dari PULAU PINANG. dy akan ambil no. kite dari dalam blog ni dan jadikan mangsa. saya dan seorang lagi dlm blog ni jugak terkena, dy akan minta pihak kita untuk BANK IN kan duit transport dy dari pining sampai ke destinasi tempat kita, selepas dh buat pembayaran dy akan bagi 1001 alasan. alasan cerita dy ialah suami ceraikan dy dan halau dari rumah jadi dy menumpang di rumah kawan atau surau. minta berhati2.
tq

salwa kamal said...

Assalamualaikum wbt.. Saya Puan Salwani.. Saya sedang mencari bayi yg masih dlm kandungan utk diambil sebagai anak angkat.. Jika ada bolehlah hubungi saya di nombor 017- 307 1755 . Terima Kasih.. Jazakallahu khaira khatira..

salwa kamal said...

Assalamualaikum wbt.. Saya Puan Salwani.. Saya sedang mencari bayi yg masih dlm kandungan utk diambil sebagai anak angkat.. Jika ada bolehlah hubungi saya di nombor 017- 307 1755 . Terima Kasih.. Jazakallahu khaira khatira..

Azrai Arai said...

assalam sy ada seorang kawan perempuan yg sedang hamil di jangka melahir kn bayi dlm bulan 10...kepada sesiapa yg sundi menjaga bayi dn kos bersalin dan kos berpantang sila call sy 0136661636

Anie Rifin said...

Assalamualaikum....saye. perlukan baby tak kisah prempuan @ lelaki 0139614704

siti zamarah said...

Assalam..kakak sy sedang mgandung 7 bulan baby girl..pd sesiapa yg memerlukan sebagai anak angkat dan mnerima serta menjaga dgn ikhlas blh sms sy..kos utk bersalin diperlukan sbb kakak sy tidak bkerja..

awin said...

Siti zamarah, hubungi sy di 0127482311

awin said...

Azrai arai, hubungi sy di 0127482311

Fauziah said...

Siti Zamarah bole hubungi saya di 0194771028

noor lina said...

Siti zaharah hubungi akak. Tq - lina-010-2171193

Fauziah said...

Assalamualaikum... Kepada adik2 dan akak2 yang terlanjur, buntu, tidak tahu hala tuju dan takut keluarga tahu keadaan diri yang sedang mengandung, boleh hubungi saya. In sha Allah saya boleh bantu. Bersalin (Swasta), jaga masa pantang dan saguhati disediakan. 019-4771028 sms, cal atau wassup.

Farrah Adilah Anuar said...

assalamualaikum ,,
saya nak mintak tolong sape2 yg ade baby yg nak dikasi utk dijadikan ank angkat tak kesah lelaki atau perempuan bangsa or agama ,,saya hanya menolong seorang ustazah yg telah hampir 8 tahun tak dikurnikan anak lagi,, saya harap semua memberikan kerjasama
ni no saya 0172949477 :)tolong ea

Farrah Adilah Anuar said...

assalamualaikum ,,
saya nak mintak tolong sape2 yg ade baby yg nak dikasi utk dijadikan ank angkat tak kesah lelaki atau perempuan bangsa or agama ,,saya hanya menolong seorang ustazah yg telah hampir 8 tahun tak dikurnikan anak lagi,, saya harap semua memberikan kerjasama
ni no saya 0172949477 :)tolong ea

sara anna said...

assalammualaikum,saya Syira berumur 14 thn perempuan,sy ingin mencari keuarga angkat yg sudi menjaga,memberi kasih syng yg cukup dan menanggung persekolahn sy.contact sy (01123532151)

anak soleh said...

Salam...Saya ingin mencari anak angkat yg masih bayi. InsyaAllah ingin jdkan anak susuan spy dpt menjadikannya mahram & boleh mendidik dgn sebaiknya. Mohon hubungi saya di 017-3367996. Terima Kasih.

trouble_solution said...
This comment has been removed by the author.
trouble_solution said...

Saya mencari rumah/pusat perlindungan utk remaja cina mualaf 15 tahun yg sedang mengandung 4 bulan lebih.pusat yang menanggung segala keperluan makan minimum,boleh tinggal di pusat tersebut sehingga habis pantang,pusat yang membiayai segala kos rawatan sehingga bersalin,dan juga yg mengajar tentang agama islam kpd remaja ini. Saya mencari pusat yg tidak perlu kebenaran ibu bapa remaja ini utk tinggal di sana,atau pusat yg perlu melakukan pelbagai jenis procedure sebelum masuk. Harap ada yg sudi share mengenai pusat2 tersebut. Remaja ini dari kl.
Jika tidak dapat masuk ke pusat tersebut kerana syarat2 yg ketat. Saya harap ada pasangan suami isteri.yg mampu menjaga remaja ini sehingga dia abis pantang dan ingin mengambil anak tersebut sbgai anak angkat.antara syarat2 nya.saya prefer dgn pasangan yg tinggal di kl.remaja ini asal kl.

1. Pasangan yg sedia tinggal bersama remaja ini,menanggung segala makan minum,keperluan,tmpt tinggal,kos check up,bersalin dan pantang.Pasangan yg boleh menjaga remaja ini dari sekarang (preggy 4 months plus) sehingga habis tempoh pantang.

2.Hanya pasangan ini sahaja yg boleh tinggal/menjaga remaja ini,harap tiada pihak lain sprt saudara mara dan kwn2 pasangan ini berjumpa dgn remaja ini. (Kerana remaja ini tidak mahu berjumpa ramai orang sepanjang tempoh tinggal bersama)

4.Sedia mendidik remaja ini belajar tentang solat,agama islam,fardhu ain,mengaji dll (jika upah ustazah khas utk mengajar dia lebih baik)

5:Membenar kan saya utk melawat remaja ini semasa dlm tempoh jagaan anda,bersalin,pantang.

6:Membenar kan remaja ini menyusu kan anak nya ketika awal kelahiran,ketika perlu.

7:Tidak memutus kan terus hubungan anak dan ibu kandung,boleh berhubung sprti share gmbr anak,brjmpa sekali sekala.

8:saya mencari keluarga yg baik2,utk menjaga remaja ini.

Jika sesiapa setuju dgn syarat di atas. Sila email saya trouble_solution@yahoo.com

Mzz Bell said...

Assalamualaikum....sila berhati2 ngn biomum bernama
NATASYA A/P PHON CHAI(920801-09-5022)
BANGSA:SIAM
BUDDHA CONVERT ISLAM
ALAMAT IC:JALAN KOLAM,KG KUBANG CHENOK,06100 KODIANG KEDAH
ACC BANK:162384971370(MBB)
KES:Lari dr rumah sy di Sarawak pd 25/08/15(Selasa)..Menipu&Mencuri..Dlm jagaan sy dr kandungan 5bln..
Skrang masih aktif mencari family angkat sbb baru bersalin d hospital tuanku Fauziah perlis...
Ni no biomum 01126826700...berhati2 ye sume

Nur Alia said...

aslamualaikum,saye mencari ibu/bapa angkt untk menjaga anak yg baru lhir,anak sah traf,ibu/bapa yg iklas ingin menjaga sperti anak sendiri,sila hubungi-0173423212

Nor Haslinda said...
This comment has been removed by the author.
eteh said...

Assalammualaikum

Kepada sahabat2 yang terlanjur dan buntu mahu serahkan anak dimana.boleh msg saya di 0137676326.
in sha Allah saya akan jaga sebaik baiknya.
tapi yang biomum minta saguhati tinggi sangat saya tak mampu..hanya mampu bagi kasih syg dan agama..in sha Allah..saya di kuantan

eteh said...

Assalammualaikum

Kepada sahabat2 yang terlanjur dan buntu mahu serahkan anak dimana.boleh msg saya di 0137676326.
in sha Allah saya akan jaga sebaik baiknya.
tapi yang biomum minta saguhati tinggi sangat saya tak mampu..hanya mampu bagi kasih syg dan agama..in sha Allah..saya di kuantan

hamba ALLAH said...

assalam ...sya jas ..sya mencari anak angkat ,,,sy sudh berkahwin..hubungi sya 0137808384

ummie is ibu said...

saya ummulrufiza , 30 tahun.. ingin mencari bayi untuk dijadikan anak angkat.
saya dan suami akan menjaga dan mendidik dengan baik dan penuh kasih sayang.
saya bersedia untuk memberi sedikit saguhati dan saya ikhlas ingin membantu untuk memelihara bayi jika ada yang sudi untuk memberi.
hubungi saya di email casiofiza@gmail.com ....

Adda Nazrin said...

Salam. Masih mncrik?? Sy sdang hamil 6 bulan sila whtsapp 0124189199

Adda Nazrin said...

Slam.. akak.. sudah dpt ank agkat?? Sy sdg hamil 6 bulan.. sila whtsapp 0124189199

ummie is ibu said...

salam,
adik adda nazrin.... akak cuba hubungi awak ikut num telefon tapi tak dapat/xde conecction.
harap dapat berhubung dgn akak di email akak ye...

ummie is ibu said...

salam Semua.
salam iduladha....
SAYA MASIH LAGI MENANTI KEPADA SESIAPA YANG SUDI MEMBERI ANAK ANUGERAH KEPADA SAYA UNTUK DIJAGA DAN DIPELIHARA.
JUST EMAIL ME AT : casiofiza@gmail.com
SAYA DAN SUAMI AKAN MENJAGA DAN MEMELIHARA ANAK YANG DIBERI DGN PENUH KASIH SAYANG. INSYALLAH.

Victim said...

Wahhh..Kat Sini pun kau ade ye..seller penipu!! Makan duit haram!! Aku dah bank in ko block Aku ye!! No acc 7608532078 CIMB
Nama nor rawanis..manusia jenis ape Kau ni!! Aku x halalkn dunia akhirat!! Kat mana2 blog Kau Aku Akan sebarkn!! Dlm senarai penipu online pun aku dah update!! Salah org Kau nak tipu!

Nadhrah Zainol said...

Salam.. sy sedang mencari anak angkat lelaki kalau boleh masih bayi boleh hubungi sy 0176916419

shah dr said...
This comment has been removed by the author.
su said...

Kenape kau busukan aku..ape salah aku Dan ape dosa anak aku..mcm Ni Ke Cara kau nk dapatkan anak..aku Ade utang kau Ke?tolong lah jangan anayai org susah tk selamat hidup kau dunia akhirat..INI DOA aku ank2 aku.kau anayai aku

su said...

Asskum...saya baru dianayai oleh seorang Egan yg Cuba mendapatkan bayi yg baru lahir..until dijual jika biomam tolak dia buruk2kan biomom supaya org membenci biomom tersebut..selepas ITU dia akan HUBUNGI semula biomom unk menjaga baby seiklas hati..jika biomom tolak Dari akan Cuba sedaya upaya memujuk..AWAS biomom semua
INI matlumatnye
Babie elynadia rosdi (0179778351)0176038445
Mawar mikayla AWAS dia sentiasa bertukar nombor
AWAS penipu besar

Azura Ahmad said...

Assalamualaikum..

Saya masih mencari baby girl untuk saya sekeluarga pelihara. Jika ada keluarga yang ingin menyerahkan bayi mereka boleh hubungi saya di talian 019-2666 832.

Terima kasih.

MOHDSHANJI REJAB said...

Saya hamil 4bln....sy ingin mncri psgn yg btgungjwb yg blh mnjga ank dlm kndungn ini dgn baik...saya jg bhrp dpt mjga sy hngga hbs pntg....hbgi sy 0134474439.yg buruk Dr sy yg baik Dr Allah swt.....

Nur diyana said...

assalam adda..sy cuba hubungi awk tdi xdpt..kalo bby blum dpt fmly agkt bole hubungi sy..0183823700 yana..

Suria Pagi said...

saya mencari pasangan suami isteri untuk menjadi ibubapa kepada anak dalam kandungan saya.saya hamil 4bulan.boleh menjaga saya dari sekarang hingga habis pantang.tolonglah saya yang sedang buntu dan ketakutan ini.

Nur diyana said...

assalam siti..bole hubungi sy 0183823700..yana

Nur diyana said...

Assalam sy yana..sy mencari anak angkat xkira lah sah @ xsah taraf.yg ikhlas nak bgi.sy dduk d kuantan.area luar kuantan pun xpe..0183823700..bole call@msg bila2 masa je..tq

Nur diyana said...

suria pagi bole call or msg sy 0183823700...

Suria Pagi said...

asalamualaikum akak saya asal ledang .saya mengandung 4 bulan saya mancari tempat berlindung sepanjang mengandung.juga ibubapa jepada bayi yang bakal lahir.saya buntu dan takut.saya telah ditipu teman lelaki.saya pernah lari dari rumah.tapi ibuayah dapat cari saya menyebabkan merika tahu keadaan saya.mujur merika bersimpati walaupun amat marah dengan saya.yang membimbangkan saya takut orang lain tahu memandangkan perut makin membesar.tolonglah saya.sesungguhnya yang buruk itu dari saya.saya amat menyesal dan mahu bertaubat..berilah bimbingan

Azura Ahmad said...

Assalamualaikum...

Kepada biomum yang ingin menyerahkan anak untuk dijaga boleh direct whatsapp saya di 019-2666832. Tapi terus terang saya nyatakan yang saya prefer bayi perempuan ya..

Suria Pagi said...
This comment has been removed by the author.
a mother journal said...

Blh call sms atau whatsapp saya 0187719188

a mother journal said...

Blh sms atau whatsapp sy 0187719188... Saya mencari anak angkat..

noor lina said...

Saya mencari anak angkat -call or msj saya-010-2171193 -pn lina

a mother journal said...

Assalam.. Saya dah whatsapp no diatas tapi tak ada jawapan mohon utk whatsapp saya di 018771988

Yatie Safiee said...

Assalam warga blog anak angkat penyeri hidupku... akak yatie ada post pasal nak anak angkat pada bulan july yang lalu... Alhamdulillah ada yang call dan ingin beri baby, tapi jangan berharap..katanya lagi...tapi kami still wassap keep in touch..tapi langit tidak selalu cerah...sampai bulan ini September malam raya Aidil Adha yang lalu,kak yatie terima wassap yg mengatakan biomum tak jadi beri baby...hancurnya harapan... baby kembar katanya...sekarang hanya baju baju kembar bayak pasang jugalah,lampin,botol susu,tilam bantal,barut ,bedung menjadi peneman kak yatie dikala sedih...walaubagaimana kak yatie redho..belom rezeki kami suami isteri untuk menimang anak angkat lagi...Allah maha perancang.....sekarang kami tidak fikirkan pasal AA kami relax dan bertenang saja....ada rezeki ada...takde rezeki pon takpe...apapon mohon kawan kawan semua warga blog mendoakan kami dikurniakan cahaya mata.terima kasih sudi membaca luahan hati saya... yatiesafiee@gmail.com

Azura Ahmad said...

Assalamualaikum..

Pencarian mencari baby girl untuk dipelihara masih berterusan. Harap ada la rezeki saya dalam masa terdekat ni. Teringin sangat nak baby girl. Jika ada yang ingin menyerahkan kepada saya boleh whatsapp / hubungi saya di talian 019-2666832.

Shah Psa said...

hubungi sy 01136525012 dr johor

Azura Ahmad said...

Assalamualaikum...

Kepada biomum yang ingin menyerahkan anak untuk dijaga boleh direct whatsapp saya di 019-2666832. Tapi terus terang saya nyatakan yang saya prefer bayi perempuan ya..

Azura Ahmad said...

Masih mencari dan menunggu jika ada yang ingin menyerahkan baby girl untuk saya pelihara. Barang2 baby memang dah tersedia, hanya menanti baby yang bertuah itu. Boleh whatsapp atau hubungi saya 019-2999832.

Saya jaga dengan ikhlas dan penuh kasih sayang dan saya juga harap kepada sesiapa yang ingin menyerahkan bayi mereka juga ikhlas dan redha.

dieya deya said...

Saya ade kawan mengandung 4 bln..akan serahkan anak pada sape yang berminat ..syarat cuma tempat tinggal, kos besalin dan wang bulanan 1200 untuk keluarga dikampung..ade kenderaan sendiri dan akan bekerja selgi larat untuk bntu keluarga yang sudi..boleh ambik upah cuci kain or bekerja ditaska sehingga bersalin....jge dlm pantang n abis pantang sye akan bntu diateruskan hidup.. Wasap 0143658195

Unknown said...

salam semua..saya tengah mengandung dah nak masuk 5 bulan.saya ingin melahirkan anak yang tidak berdosa ni..tapi saya x mampu nak jaga bayi dalam kandungan.saya akan menyerahkan bayi selepas melahirkan.. saya belum berkahwin dan telah terlanjur..saya berada dalam keadaan yang sangat takut sekarang untuk memberitahu keluarga..harap ada mana2 pihak yang sudi menjaga saya dan bayi dalam kandungan sehingga saya selamat bersalin..sila whatsapp saya ke no 0127313090.. sya betul2 memerlukan bantuan dr anda

ciksu said...
This comment has been removed by the author.
ciksu said...
This comment has been removed by the author.
Ayien yusrina said...

Insyaallah kak..mudah2an akk dimurahkan rezki..amin

Azura Ahmad said...

Pencarian anak angkat baby girl masih belum berakhir..
Masih sabar menanti, insha allah jika rezeki itu Allah dah tetapkan, maka akan ada la ia..

SALBIAH binti JALI said...
This comment has been removed by the author.
SALBIAH binti JALI said...
This comment has been removed by the author.
Nor Haslinda said...
This comment has been removed by the author.
aida said...

As,salam..saya aida dr shah alam..sy da berkawin selama 6 tahun tp msih belum
di kirnia kan zuriat..jika ada sesiapa yg igin mncari keluarga angkat utk ank yg bakal
di lahir kn blh hubungi saya..01128804255..in syaa allah sy akn mnjaga amanah
allah ini (baby) dgn sebaik nya..

SALBIAH binti JALI said...
This comment has been removed by the author.
Nur said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

assalamualaikum boleh sy dpatkan no fon awk.

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 440   Newer› Newest»