HUBUNGIKU

Sebarang pertanyaan bole terus komen di page ini ataupun menghubungi di alamat emel yg tertera... TQ

anakkusoleh2013@gmail.com 

380 comments:

1 – 200 of 380   Newer›   Newest»
Anonymous said...

sy mngndung luar nikah..sy mencari keluarga angkt muslim utk bby sy yg bakal lahir dlm masa terdekat jun ini....jntina x diketahui sbb xpnh wat scan....sy xmmpu nk jaga coz msih nk smbung stdy....sesiapa yg ikhlas mmbantu boleyh emel sy di baby_nana69@yahoo.com...

Norizz KadKahwin & Doorgift said...

Salam,

saya mampu jaga anak tu... saya cuma email tp xdapat. minta email akak balik norizzbabygift@gmail.com
akak dah 4thn kahwin,tp xde anak. akak tanggung kos perubatan tu.. email je akak.

Norizz KadKahwin & Doorgift said...

salam...

email akak norizzbabygift@gmail.com. Akak memang sedang cari anak angkat yg baru lahir-6bulan... pada sesiapa yg tahu/dll email saya.

Anonymous said...

Anak awak dah bagi org? Saya mencari anak Angkat.

Anonymous said...

As salam,

Saya dah suami memang mencari anak angkat yang baru lahir. Kami telah berkahwin selama 6 tahun tetapi masih belum dikurniakan cahayamata. Pada sesiapa yang mengetahui sila email saya di ninadanish@yahoo.com.

Ruffieena said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ruffieena said...

Assalamualaikum. .. sy mmg mencari anak untuk dijadikan anak angkat... hubungi sy..wassap/wechat/LINE 0176172082/0182778275

Hanin_Megat said...

saya dan suami kini mencari anak angkat yang baru dilahirkan untuk dipelihara ..sekarang kami tidak mempunyai anak jantina anak lelaki atau perempuan kami tidak kisah janji anak muslim .kalau ada tolong email saya izatulhanin@hotmail.com/ num telepon :017-5307045..Hanin Megat.sekian terima kasih...

Suhaimie Aznan said...

Sy jg sdg mncri anak angkat Muslim..oleh hubungi sy terus 0123074680-suhaimie

Suhaimie Aznan said...

Sy jg sdg mncri anak angkat Muslim..oleh hubungi sy terus 0123074680-suhaimie

Effa Eddy said...

Salam.. Saya memang mencari anak angkat yang berusia 2 bulan kebawah sebabnya saya ingin menyusukan dia. Kalau boleh nak yang muslim. boleh hubungi saya di nurfarhana1418@gmail.om

Qeisya Rindiani said...

Assalamualaikum. Saya inginkan newborn babygirl untuk dijadikan anak angkat. Saya dan suami dah & tahun kawin dan mmg nak kan babygirl. InsyaAllah, tidak akan pernah kami jauhkan dengan biomum dan biodad. Orang katalah apa pun pasal saya sbb saya bagi muka pada bio parents tp saya bukan sekejam itu. Dan InsyaAllah, bioparents (jika masih ada sekali) akan saya bantu utk kehidupan baru dengan syarat mereka mmg ingin berubah dah jujur. Boleh pm saya terus atau tinggalkan phone number. Kerjasama anda sgt saya hargai. sms or call 01110871557

Lily Hidayah said...

Assalamualaikum..

saya inginkan anak angkat yang baru lahir.. xkisah lelaki @ perempuan. Boleh hubungi saya di alamat emel lilyhidayah.lh@gmail.com @ boleh call saya di 0172674396

gmiet80 said...

saya ingin mencari anak angkat yg berumur dibawah setahun atau pun yg baru lahir.x kisah lelaki atau perempuan.jika ade yg ingin membantu saya bolehla email ke gmiettorch@gmail.com/gmiet@yahoo.com.tq.

Miss Nina said...

saya inginkan anak angkat yang baru lahir. Tk kisah sama ada lelaki atau perempuan. Blh call saya atau email. missnina3611@gmail.com / 0192568700

maya said...

Saya mengandung anak tak taraf. Dulu saya ingat saya boleh tanggung semua atas kesalahan yang saya lakukan. Saya xsanggup buangnye. Skrg saya alami masalah kewangan dan saya tidak mampu jaga bayi ni. Saya minta tlg ikhlas dr anda semua yg sudi jaga anak ni. Boleh contact saya 01128001156. Kl

azrul zairul said...

sy sharah dr perak ingin mencari bayi yg baru lahir utk dijadikan anak angkat sy tak kira dr mn skalipn.jika ada yg sudi silalah email sy di shaqiem@yahoo.com @ sms sy di 0195711852.tq

iluvbundle said...

salam..sy pun mencari anak angkat muslim xkira jantina..untuk yg betul2 ikhlas bleh sms 012 4350820 rina

mizs suem said...

Salam, sya skunk pregnnt 8 m+..msalah skunk sy plukn pasangan y nk kn ank, sbb sy nk xbleh nk jga..fh nkah tpi xsmpat dftar sblah malaysia..kami warga malaysia..serius nk bg jg..klu bleh nk mtk tlg untuk biaya kos bsalin..if somebody wanna help, plez inbox sy..lg cpat lg bgus..plus lau dpat bersalin skunk..nk jga smpai hbis pntg then trus kasi..

mizs suem said...

Lau ad y sudi n btul2 nak bleh pm sy kt fb..
mizs.suem@yahoo.com

unui niron said...

dengan izin allah swt saya ikhlas mengasuh buah hati anda.kami akan terima siapa yg mau titip kn buah hati nya pada kami.karena kami sudah 4 tahun belum punya momongan.hubungi no hp 0812 6100 5776.tanjung pinang riau.

unui niron said...

mencari buah hati.hubungi 0812 6100 5776

unui niron said...

salam
buat wanita yg lahir kn buah hati nya di luar nikah,
saya siap menerima n mengasuh buah hati nya sepenuh hati saya.
sms/call ke no:
0812 6100 5776.

Fiza Mangsol said...

salam saya sedang mencari anak angkat yg masih bayi...boleh hubungi di 0196375481

Normastahura Ahmad said...

Saya mas, sedang mencari anak angkat...hbungi saya 0169648013 email mazztura79@yahoo.com saya akan bantu apa yg tmampu...saya msh bujang dan berumur 34 tahun...

zita ahmad said...

saya mencari baby angkat xkira boy or gurl..sila hubungi saya 017-3962048

Normastahura Ahmad said...

Saya mas masih mencari baby angkat xksh boy/girl..hubungi saya 0169648013 atau email mazztura79@yahoo.com

hada said...

Salam.

Saya dah suami sedang mencari anak angkat yang baru lahir. beragama Islam dan sama ada lelaki atau perempuan. Kami telah berkahwin selama 7 tahun tetapi masih belum dikurniakan anak. Pada sesiapa yang sudi dan ikhlas memberikan kami peluang untuk menjaga anak sila email saya. hadawiah_j@yahoo.com.

Normastahura Ahmad said...

Saya masih mencari org yg serius nk berikan baby pd saya...tlg hubungi saya 0169648013 atau email mazztura79@yahoo.com...tq..

Normastahura Ahmad said...

Saya masih mencari org yg serius nk berikan baby pd saya...tlg hubungi saya 0169648013 atau email mazztura79@yahoo.com...tq..

Normastahura Ahmad said...

Saya masih menunggu sesiapa yg mahu memberikan saya baby untuk dijadikan anak angkat saya...hubungi saya 0169648013 atau email mazztura79@yahoo.com

coke cola said...

Salam, saya mempunyai seorang baby girl yang ingin diserahkan kepada insan yang betul betul ingin menjaga baby ni dengan ikhlas serta menjaga kebajikannya dan memberikannya kasih sayang. Sekarang masuk 8 bulan, baby sihat dan set active. InsyAllah its going to be a girl.
Mohon hubungi saya di 012-342 6695.

Wassalam...

Hazrina Zainal said...

salam...sy ingin mencari anak angkat. please sape ada maklumat bgth sy yer... penyeri hidup saya dan suami... klu ader contact saya 0196495505

Hazrina Zainal said...

salam...sy ingin mencari anak angkat. please sape ada maklumat bgth sy yer... penyeri hidup saya dan suami... klu ader contact saya 0196495505

Normastahura Ahmad said...

Saya mas...msh mencari baby xkira jantina..contact saya 0169648013 email mazztura79@yahoo.com..

Normastahura Ahmad said...

Saya mas msh mencari anak angkat xkira jantina leh hubungi saya 0169648013 atau email mazztura79@yahoo.com

lia ezyana said...

Salam...mohon pada sesiapa yg tidak berkemampuan menjaga bayi yg baru lahir boleh hubungi saya di talian 017-5041565 SUZIE..saya memerlukan seorang anak angkat lelaki..

Lily Hidayah said...

Assalamualaikum..

saya inginkan anak angkat yang baru lahir.. xkisah lelaki @ perempuan. Boleh hubungi saya di alamat emel lilyhidayah.lh@gmail.com @ boleh call saya di 0172674396

Normastahura Ahmad said...

Msh mencari baby xkira jantina untuk di bela...call 0169648013 atau email mazztura79@yahoo.com...tq

Normastahura Ahmad said...

Still waiting...baby untuk diberikan..call 0169648013 atau email mazztura79@yahoo.com...tq

shida khairy said...

saya mencari anak angkt..sila call 01124294828

shida khairy said...

saya mencari anak angkt..sila call 01124294828

shida khairy said...

saya mencari anak angkt..sila call 01124294828

mawar biru said...

salam.
Saya mencari anak angkat lelaki. Insyaallah sy akan didik dan asuh sebaik mungkin. kepada sesiapa yg ikhlas ingin memberikan babynya email sy mawarbiruberduri76@gmail.com

Ryna Nyna said...

Saya dan suami ingin mencari anak angkat untuk dipelihara... Sudah 5 tahun berkhawin. Tidak kisah jantina.Area Kota Kinabalu. Jika ada sila email di RynaNyna83@gmail.com Terima Kasih.

Husaini Ayu said...

Assalamualaikum....saya dan isteri sedang mencari anak peliharaan/anak angkat. New born baby boy. Sesiapa yg terlorong hati untuk menyerahkan baby, please contact, sms , whatapps us at 0124370116 or email us at sanniayu@gmail.com. Saya hanya ingin membantu.

beby irdina said...

Salam.. sy sdang mencari anak angkat untuk kakak sy... sudah 3tahun mncari.. kakak sy kgugurn sbyak 2kli..kakak sy mrupakan seorg penghuni d tahfiz pasir putih kelantan.. insyallah,kakak sy akan mmberi ajaran dn didikan mngikut sunnah..dan klau boleh,akak sy nk buat anak susuan.. tdk kisah soal jantina, taraf dan bangsa.. jika itu rzeki kami,kami mnerima tnpa mnolak..soal tempat tgaal dan laen2 blh bbincang dgn akak sy..jika ad sbarang info, atau ingin mnyerahkan bayi boleh hubungi akak sy 01114881028.. segala maklumat anda,kami akn rahsiakn...

mimi kechik said...

Salam,sy mencari baby boy untuk dijadikan anAk angkat..tak kisah sah atau tak..yg pnting ikhlas beri sy jaga bby tu.ape2 bole call atau whatsapp no ni 01133049123 area pontian johor.

Ummu Khaira said...

Assalamualikum..
Saya ingin sekli menjaga bayi tidak kira lelki atau perempuan apa status sekalipun di negeri sabah..
sesiapa yang ingin menyerahkan bayi untuk dijaga dan dirawat sila hubungi saya 013-5493310..

Ummu Khaira said...

Assalamualikum..
Saya ingin sekli menjaga bayi tidak kira lelki atau perempuan apa status sekalipun di negeri sabah..
sesiapa yang ingin menyerahkan bayi untuk dijaga dan dirawat sila hubungi saya 013-5493310..

Ummu Khaira said...

Assalamualikum..
Saya ingin sekli menjaga bayi tidak kira lelki atau perempuan apa status sekalipun di negeri sabah..
sesiapa yang ingin menyerahkan bayi untuk dijaga dan dirawat sila hubungi saya 013-5493310..

Ummu Khaira said...

Assalamualikum..
Saya ingin sekli menjaga bayi tidak kira lelki atau perempuan apa status sekalipun di negeri sabah..
sesiapa yang ingin menyerahkan bayi untuk dijaga dan dirawat sila hubungi saya 013-5493310..

Malini Ninie said...

salam...sy sedang mencari beby untuk menjdi beby angkat.. sy di sini sudi menerimanya..sy sudah kahwin 7th blum di kurniakan zuriat..tidak kisah dgan status si ibu dan tidak kisah beby boy/girl..kpada sesiapa nk bgi beby sila hubungi sy 0195731482 atau wechat..

zawiyah safiee said...

assalam mualaikum saya mencari anak angkt baby perempuan yang baru lahir untuk saya jadikan anak kandung sendiri kepada sesiapa yang tahu blh lah cal saya no0163694771 izah

rohas euco said...

assalam...sy dan suami sedang mencari seorg anak angkat...jika hati anda ikhlas utk memberi amanah Allah tu kpd kami...sila hubungi 0123902717/0192669397...

rohas euco said...

assalam...sy dan suami sedang mencari seorg anak angkat...jika hati anda ikhlas utk memberi amanah Allah tu kpd kami...sila hubungi 0123902717/0192669397...

shida khairy said...

saya mencari anak angkat....
mohon info....sy dh lme mencari anak angkat......sy surirumah...xde anak..xksh jantina...sy duduk di lumut...

Missy Mass said...

Assalamualaikum..sye ingin mencari anak angkat..tidak kisah lelaki @perempuan..sye dan suami mempunyai kerja tetap..kalau ada boley hubungi sye..mass 0189040873

Missy Mass said...

Assalamualaikum..saya mass..saya dah kawin 5 tahun..saya ingin mencari anak angkat..tidak kira lelaki @perempuan..anak luar taraf juga saya sudi menerima..saya dan suami mempunyai keja tetap..insyaallah baby anda akan saya jaga seperti nyawa saya sendiri..kalau ada info boley hubungi@sms saya 0189040873..Bantuan anda amat saya hargai..

ichi said...

SALAM...SAYA MENCARI ANAK ANGKAT X KIRA APA JANTINA...DUDUK HULU LANGAT.....CALL SAYA 0126054249 AZLAN

cakapdalamhatijer said...

slam sy dh kwin 7 thn blom ada anak. sy mncari baby tak sah taraf untuk jdikan anak sy.. sms / wassap sy 0123039724 erea selangor , KL,kedah. tq

Sazila Sahdan said...
This comment has been removed by the author.
anna said...

As salam.Saya berumur 35 thn.perkhawinan pertama selama 6 tahun tidak dikurniakan zuriat.perkhawinan kedua sudah 3 tahun juga belum dikurniakan zuriat.Saya amat dambakan kasih sayang seorang anak selama ini. saya sudi menerima bayi tidak kira jantina atau apa status sekalipun.Sila hubungi saya Pn Sue sekiranya ada yg sudi menolong saya.01121294485.

anna said...

As salam.Saya berumur 35 thn.perkhawinan pertama selama 6 tahun tidak dikurniakan zuriat.perkhawinan kedua sudah 3 tahun juga belum dikurniakan zuriat.Saya amat dambakan kasih sayang seorang anak selama ini. saya sudi menerima bayi tidak kira jantina atau apa status sekalipun.Sila hubungi saya Pn Sue sekiranya ada yg sudi menolong saya.01121294485.

anna said...

As salam.Saya berumur 35 thn.perkhawinan pertama selama 6 tahun tidak dikurniakan zuriat.perkhawinan kedua sudah 3 tahun juga belum dikurniakan zuriat.Saya amat dambakan kasih sayang seorang anak selama ini. saya sudi menerima bayi tidak kira jantina atau apa status sekalipun.Sila hubungi saya Pn Sue sekiranya ada yg sudi menolong saya.01121294485.

cencaluk cili potong said...
This comment has been removed by the author.
anna said...

As salam.Saya Pn Ann.sudah berkhawin 9 thn tetapi blum dikurniakan zuriat.Saya berharap agar di ruangan ini dapat membantu saya untuk mendapat seorang anak angkat.Bagi mereka yg ingin bersalin dlm masa terdekat ini sgt2 dialukan.saya sudi menjaga sehingga abis pantang.kepada yg sudi dan memerlukan pertolongan tolong hubungi saya.017-9178578.

lanita said...

Msh mencari baby girl utk diasuh & dibesarkan.. 14 thn berkahwin.. blh email saya xoic969@yahoo.com.my @ 0136712677. Tqvm..

lanita said...

Msh mencari baby girl utk diasuh & dibesarkan.. 14 thn berkahwin.. blh email saya xoic969@yahoo.com.my @ 0136712677. Tqvm..

lanita said...

Msh mencari baby girl utk diasuh & dibesarkan.. 14 thn berkahwin.. blh email saya xoic969@yahoo.com.my @ 0136712677. Tqvm..

De' GuBaH said...

Salam,sy sdg mncri ank agkt...xkesh jntina n taraf...hubngi sy..sms,wassap 0177398127..

shida khairy said...

Sy mncri ank..sy dok lumut..sila call 01124294828

shida khairy said...

Saya mohon sape yg tahu...sy mmng mncari...mcm usaha..last owner xjd bg...sedih stress sumer ade..mohon info..01124294828...

aisyah jais said...

saya aisyah...serius ingin mencari anak angkat .......terlalu ingin menyusukan,menbela.mendidik sebaik2nya berlandaskan islam...whatsaap sy 0127864298

aisyah jais said...

saya aisyah...serius ingin mencari anak angkat .......terlalu ingin menyusukan,menbela.mendidik sebaik2nya berlandaskan islam...whatsaap sy 0127864298

shida khairy said...

Sy btul na cri bby...mohon info...cl sy 01124294828..24 jm menunggu..xksh bby ape..cl k....

Esther Ho said...

sy sedang mencari anak angkat non muslim..baby girl or twins sepasang..sy dari kota kinabalu,sabah,klu ada blh call or sms 0146549677

shida khairy said...

Sy mencri anak angkat....sy na yg ikhlas..xnk yg jual bby...n sy akn bg saguhati...sy akn jge bby tu baik2...sy dh 4 tahun kawen dan blum dikurniakn ank...hari3 tgk bkog ni..xpi xde...sy pun ddh beli brng bby sikit..last2 xjd...sedih sgt..klu ade info...call sy..01124294828...sy dok perak....

Nur Amirza said...
This comment has been removed by the author.
zarina lynn said...

Salam sy ingin mencari bayi sebagai anak sendiri ,sesiapa yg ikhlas blh menyerah bayi mereka kerana sy tiada anak .Blh hubungi sy 0194457382,wslm

awien said...

salam....sy sedang mencari baby bawah 3 bulan tok d jadikan anak angkat...sy dah kawin 6thn tapi masih belum d kurniakan zuriat..

kalau ada info or nk kasi baby leh hubungi saya == 0183534737

Li Kg said...

salam, nama saya Pn.Lynn. Saya dah berkahwin selama 5 thn, saya masih belum dikurniakan cahaya mata. Mohon pada sesiapa yang ingin memberikan/mnyerahkan anak tidak kisah anak tidak sah taraf/anak orang sudah/yatim piatu boleh la email kepada saya alin_manja23@yahoo.com atau hubungi saya 0173246165.

Li Kg said...

salam, nama saya Pn.Lynn. Saya dah berkahwin selama 5 thn, saya masih belum dikurniakan cahaya mata. Mohon pada sesiapa yang ingin memberikan/mnyerahkan anak tidak kisah anak tidak sah taraf/anak orang sudah/yatim piatu boleh la email kepada saya alin_manja23@yahoo.com atau hubungi saya 0173246165.

shida khairy said...

Frust nye. ..dh bli brng..last2 xjd ....tekanan...nk sgt bby...plzzz call me..01124294828...area perak

shida khairy said...

Saya mencari anak angkat...sila ncj sy 01124294828...saya kn segera call kos bersalin ditanggung..area perak..n xksh mne2..tq

De' GuBaH said...

Salam..sy mncry ank agkt..xkesh jntina..sms.wassap sy 0177398127

ain harun said...

saya ain harun, mencari anak untuk dipelihara. sila hubungi saya 0176535981.

Atiqah Azizan said...

Salam, saya mempunyai seorang baby girl yang ingin diserahkan kepada insan yang betul betul ingin menjaga baby ni dengan ikhlas serta menjaga kebajikannya dan memberikannya kasih sayang serta ilmu agama tanpa memisahkan dr biomum dia. Sekarang masuk 6 bulan, baby sihat. InsyAllah its going to be a girl and due hujung bulan 7 nie. Anak tu adalah anak tidak sah taraf dan sy x mampu jaga dia kerana masih belajar. Mohon hubungi saya di nataz5566@gmail.com.

Li Kg said...

Atiqah Azizan, akak sudi adopt baby tu & insyaAllah akak akan jg mcm anak akak sendiri. Mohon call akak 0173246165 kak lin

Puan Lynn said...

Atiqah Azizan, akak dh email awk. Akak serius nk amik baby tu dan akan jg spt anak akak sdr. Klu x dpt cal sms je. Akak akan call awk balik.ni no akak. 0173246165 kak lin.

fda said...

Assalmualaikum saya mcri bby x sah taraf @sah taraf utk d jdkan ank angkat. InsyaAllah sy jg seperti anak sendr dan didikan agama. Sesiapa yg sudi sila sms/whatsapp/call sy d no. 016-5016362  

fda said...

Atikah Azizan sy dah email awk. Sy sudi manjadi keluarga angkat bby awak. InsyaAllah kita sama2 besarkan bby awak boleh hubungi sy 016-5016362

Idea Smart Resources said...
This comment has been removed by the author.
sheeda zainal said...

Assalamualaikum. Sy wakil untuk ibu bapa mertua sy ingin mencari anak angkat. InsyaAllah bakal anak susuan. Harapan adalah dari keluarga xberkemampuan atau anak yatim. Mereka dari golongan yang baik2 dan xmempunyai anak setelah bertahun mendirikan rumahtangga..umur mereka 30-an. Duduk di kedah. Selalu menjaga kami suami isteri yang merantau ni. Jadi ingin memudahkan bagi pihak mereka dan pihak anak angkat. Sebarang recommendation bolehla email sy di shejen87@gmail.com atau wthm12@yahoo.com. moga Allah permudahkan.

sheeda zainal said...

Assalamualaikum. Sy wakil untuk ibu bapa mertua sy ingin mencari anak angkat. InsyaAllah bakal anak susuan. Harapan adalah dari keluarga xberkemampuan atau anak yatim yang sah taraf. Mereka dari golongan yang baik2 dan xmempunyai anak setelah bertahun mendirikan rumahtangga..umur mereka 30-an. Duduk di kedah. Selalu menjaga kami suami isteri yang merantau ni. Jadi ingin memudahkan bagi pihak mereka dan pihak anak angkat. Sebarang recommendation bolehla email sy di shejen87@gmail.com atau wthm12@yahoo.com. moga Allah permudahkan.

Puan Lynn said...

salam... saya masih mencari anak angkat. kepada sesiapa ada info pasal anak angkat boleh hubungi saya. terima kasih. 0173246165 Pn.Lynn

nurul husna said...

salam...sy pun sedang mencari anak angkat..kalau ada tolong hubungi saya..011-19138850 atau email saya izatulhusna_87@yahoo.com...

nurul husna said...

salam...sy pun sedang mencari anak angkat..kalau ada tolong hubungi saya..011-19138850 atau email saya izatulhusna_87@yahoo.com...

nurul husna said...

salam...sy pun sedang mencari anak angkat..kalau ada tolong hubungi saya..011-19138850 atau email saya izatulhusna_87@yahoo.com...

indah iris said...

Salam... Sy sedang mencari anak angkat... Kalo bole nk baby girl... Kalau Ada info to long hubungi says 019-5259856

indah iris said...

Salam... Sy sedang mencari anak angkat... Kalo bole nk baby girl... Kalau Ada info to long hubungi says 019-5259856

Puan Lynn said...

Salam... sya puan lynn & suami masih mencari dan tidak berputus asa untuk mencari anak angkat. Mohon pada sesiapa yg ade info boleh hubungi kami . 0173246165 pua lynn

fda said...

Assalmualaikum saya mcri bby x sah taraf @sah taraf utk d jdkan ank angkat. InsyaAllah sy jg seperti anak sendr dan didikan agama. Sesiapa yg sudi sila sms/whatsapp/call sy d no. 016-5016362  @ email sy mufidahb@yahoo.com

Amanda said...

Assalamualaikum..saya seorang guru dr Melaka mencari anak angkat dan biomum diluar sana yg tiada tempat perlindungan..sila hubungi sy Kak fiz 01126097742

Atiqah Azizan said...

Assalamualaikum..Dekat mana boleh bersalin bg yg pregnant anak luar nikah? Hospital gov/swasta mana yg bg rate paling murah dan xbyk prosedur? Mohon pertolongan.. Tlg email sy nataz5566@gmail.com.. Terima kasih..

Atiqah Azizan said...
This comment has been removed by the author.
mimi kechik said...

Salam,sy mimi...ingin mencari baby baru lahir utk dijadikan anak angkat...pada sesiapa yg ingin mmberi bole call/whatsapp 011-33049123..
Pontian,johor

him yim said...

assalammualaikum
sy puan Lyna..
sy ign mncr ank agkat xkire boy or gurlz yg bru d lahirkn..msh peknen pun sy trima dan dlm pntang sy jge dan tanggung bil waktu besalin..brpntang d rumah sy..sy umo34 suri rumah sjer..whatsapp sy 0132502423 atau mcj or cal 0173035320

him yim said...

D sni sy ingin cr rakan group wasap..yg tiada ank..lau sd wasap sy 0132502423(lyna) ley kte share2 pe yg ptot dan mengeratkn lg sbg kwn...

Amanda said...

Assalamualaikum..saya seorang guru dr Melaka mencari anak angkat dan biomum diluar sana yg tiada tempat perlindungan..sila hubungi sy Kak fiz 01126097742

Fatin said...

Assalamualaikum. Saya dri Sabah. Telah berkawin 7thn tpi blm di kurniakan zuriat. Saya sedang mencari anak angkat tak kira jantina, janji ikhlas nak bgi. Hubungi sya 0138785105. Atau email us_tina83@yahoo.com

rosfeala fauzi said...
This comment has been removed by the author.
zarina lynn said...

Salam sy tlh bkein xpi tiada anak dan ingin mencari sesiapa yg ikhlas menyerahkan bayi utk dijaga seperti anak sndri blh hubungi sy k.rin 0194457382 wslm

sehagurl said...
This comment has been removed by the author.
De' GuBaH said...

Seha sms sy.. 0107706925

De' GuBaH said...

Seha sms sy.. 0107706925

ugy said...

Seha sms sy 0197443909

Fatin said...

Seha.. tlg email sya us_tina83@yahoo.com.

Zarina Rani said...

Assalamualaikum,
Saya dan suami tlh berkahwin selama 15 tahun dan belum mendpt cahayamata. Kami terbuka hati utk mengambil anak angkat yg baru lahir sbg penyeri rumahtangga. Harap hubungi sya email rinaziz2014@gmail.com / azrina2010@yahoo.com

Tropicana, Damansara.
19 May 2014

Alaysia Zeigler said...
This comment has been removed by the author.
Alaysia Zeigler said...
This comment has been removed by the author.
Alaysia Zeigler said...

Hi seha, Salam sejahtera
Saya ada terlihat comment saudari menyatakan yang saudari akan bersalin pd bulan 6 ni.. dan sudah lama saya mencari anak angkat utk menjadi anak sya sendiri dan saya juga sanggup membayar apa yang saudari minta itu tapi terlebih dahulu sy ingin bertemu dengan.saudari secara 'bersemuka' supaya segala pengurusan rumah sewa saudari itu akan saya lunaskan.
Disini sekiranya saudari dapat menunaikan permintaan saya utk berjumpa maka saya berjanji bahawa sy akn menjaga saudari dlm tempoh sblm saudari beranak n dlm tempoh berpantang... dan juga menghantar saudari pulang Ke Sabah sendiri memandangkan saya sendiri adalah anak jati Sabah ... ini adalah nombor telepon sya kerana saya tidak begitu kerap membuka email dan ini juga akan memudahkan kita untuk saling berhubung.. 0145588961 Pn . Alice
Sekian dan di harap saudari mempertimbangkan permintaan saya.
Ikhlas drpd,

Khairina Munip said...

Assalamualaikum..
Saya ingin mencari anak angkat yg masih bayi untuk dijadikan anak susuan..area johor..moga dimakbulkan Allah..sila hubungi airin 0177768352

him yim said...

Salam smua...
Sy puan lyna ada x biomum yg masih pregnants...lau ada hubungi saya...sy sanggup jage smpai besalin...sesegalanya saya tanggung..wasap sy 0132502423 puan lyna...sy ingin kn ank..umo34 dok rawang??

him yim said...

Salam smua...
Sy puan lyna ada x biomum yg masih pregnants...lau ada hubungi saya...sy sanggup jage smpai besalin...sesegalanya saya tanggung..wasap sy 0132502423 puan lyna...sy ingin kn ank..umo34 dok rawang??

Farizha farid said...
This comment has been removed by the author.
him yim said...
This comment has been removed by the author.
Fatin said...
This comment has been removed by the author.
sharifah shahidah said...

hye, sy aida nak crk anak angkat... sudah berkahwin selama 6 thn.... msg or wasap pd 0127091003

Fatin said...

Sya masih mencari anak angkat.. klu ada yg sudi nak serahkan anak angkat terutama bby tlg hubungi 0138785105. Semoga ada yg sudi memberikan kpd saya.

rirariana said...

Slm semua,
Saya pregnant 8 months and dah buat scan, baby girl. And everything was normal. Saya masih belajar di tasmania australia, jd saya mmg nak bagi pasangan yang muslim dan mampu jaga. Saya still teruskan appointment doctor dekat kpj kajang. Sekarang pun bayi dlm keadaan baik, saya juga ambil vitamin like obimin and everything. Saya masih belajar, jadi sejujurnya, saya tak mampu nk jaga baby yg saya kandungkan ni kerana saya masih perlu ke australia belajar dan bekerja. Jd saya tak mampu utk kos belajar dan menampung kos anak ini. Saya harap ada keluarga yg mampu danbaik hati menjaga dan membuat anak ini menjadi anak mereka sendiri. Saya kini di Malaysia dan telah memohon pergantungan semester utk melahirkan baby di sini. Sila call, or whatsapp 011-14311412 .

awien said...

riana,

akak ada text awak...0183534737 (awien)

him yim said...

Salam sesiapa yg ingin hantar ank d rumah ats jagaan sy...sila wasap saya 0132502423(lyna) area rawang.....

him yim said...
This comment has been removed by the author.
him yim said...

Sy ingin mncari bby tuk d jd kn ank angkat bil+dlm pntg+wet sagu ht peknen pun bole wasap sy 0132502423 puan lyna....sesiapa nk join wasap sy...pun boley kte ley share mcm2......info bby

halimatonsaadiah ahmad said...

Atiqah azizan...apa kbr?saya inginkan bby tu.solar emel pd halimatonsaadiah.ahmad@gmail.com

halimatonsaadiah ahmad said...

Askm...akk berminat dgn bby tu.emel akk halimatonsaadiah.ahmad@gmail.com

him yim said...
This comment has been removed by the author.
him yim said...
This comment has been removed by the author.
him yim said...

Pd biomum yg ingin fmly angkat boley wasap akk...akk akn cr kn fmly angkat....wasap akk 0132502423 puan lynna......yg nk join group ingin kn ank angkat ley wasap........
bil hospital
Jge dlm pntang
Serta sagu ht dr fmly angkat...

him yim said...

Salam..
pd biomum akk yg inginkn fmly angkat boley join group group biomum sis...wasap sis 0132502423 puan Lynna
akk ingin membantu..
syarat fmly kpd biomum
jage smpai besalin
jge dlm pntang
Serta sagu ht buat si ibu
yelaa kesiankn drang brgabung nyawa tuk melahir kn bby....jika ada biomum wasap sis lynna eah.....

hannah said...

As Salam, sy mencari bayi baru lahir atau berumur 6 bulan ke bawah lelaki/perempuan untuk dijadikan anak angkat.Hubungi 019-8547686(KL) :-)

jessie tinggi said...

assalam.. saya mencari baby yg baru lahir atau ibu yg masih belum bersalin untuk di jadikan anak angkat.. dah berkhawin 7 tahun, tapi belum dikurniakan zuriat.. sesiapa yg ada info @ yg berhajat mahu menyerahkan baby kepada saya, hubungi saya email- jcya1982@gmail.com

Fatin said...

Assalam.. sya masih mencari anak angkat. Sesiapa ada info. Hubungi/whstp sya 0138785105. Semoga di ruangan ini ada insan yg benar2 ingin menyerahkan baby. Segala kos yg perlua sya tangung adan dibincangkan.

Fatin said...

Hubungi sya 0138785105. Sya masih menggu insan yg benar2 nak serahkn baby. Segala kos bersalin sya akan tanggung

Mama Chune said...

Salam
saya mencari baby dalam kandungan atau sudah lahir untuk d jadikan anak angkat x kire taraf or jantina..sesiapa yang ikhlas utk memberi anak anugerah atau ade info mengenainya bole wassap/ sms di 017 7883240 ...segala kos bersalin saya akan tanggung..

him yim said...

Salam..

him yim said...

Sy ingin mencari biomum yg sudi serahkn bby tuk d jd kn ank angkat...yg dlm peknen pun xpe...akn jage
smpai bersaLin serta jage dlm pantang
wasap sy puan Lynna 0132502423.....tq

him yim said...

Sy ingin mencari biomum yg sudi serahkn bby tuk d jd kn ank angkat...yg dlm peknen pun xpe...akn jage
smpai bersaLin serta jage dlm pantang
wasap sy puan Lynna 0132502423.....tq

awien said...

salam...sy masih mencari anak angkat..dah kawin almost 6thn...
nak sgt baby..nak sgt anak...
whatsapp/sms 0183534737

him yim said...

Salam.
sy ingin mncari ank angkat yg sdg pregnt pun xpew
sy akn jge dlm pantang
serta sagu hati..
boley wasap saya....0132502423

him yim said...

salam sy ingin mncari anak angkat yg sdg pregnt pun xpew
sy akn jge smpai hbs pntang
serta sagu hati
boley wasap saya pua lynna 0132502423

FatenAmin said...

saya dengan pasangan saya ingin mencari ibu bapa yang mampu menjaga anak kami selepas lahir jadi sesiapa yg mahu sila balas comment ini ya... sya menunggu.. sya masih belajar bersama pasangan sya... kandungan dah nak masuk 7 bulan... jadi sesiapa yg cepat dia dapat.. email sya amin_cc@yahoo.com ... :-)

izzayasmin said...

Salam.....bby sudah ada yg pelihara ke......klu blum ada....hubungi sy 012-2717869

izzayasmin said...

Salam atiqah.....akk pun ingin nak pelihara bby awk.....dah ada yg sudi ke......klu blum ada.....call akk 0122717869

izzayasmin said...

Salam...bby dah ada yg pelihara ke? Klu blum.....sudilah hubungi sy liza 0122717869

izzayasmin said...

Salam....bby dah ada yg pelihara ke....klu blum...sudilah hubungi sy liza 0122717869

izzayasmin said...

Salam amin.....sy liza dr selangor.....akk dah email kpd awak....akk berminat nak pelihara bby awk.....or call akk lg senang ok.....0122717869

KieNa said...

Hi faten,

Akak berminat.. no phone akak 0163354137.
Akak dh email adik pun..
Ape2 reply k.. -kina

awien said...

salam....sy mencari anak angkat newborn 3 bln kebawah...
6thn dah kawin tp x ada rezeki anak lagi...
0183534737(awien)...adik2 yg x mau anak yg d kandung boleh la hubungi akak..akak akan jaga mcm darah dging akak juga....

him yim said...

Salam..faten ada ad fmly angkat ke....lau blum wasap akk..0132502423

him yim said...

Assalammualaikum
akk ingin mncari biomum yg ingin serah kn ank nya utk d jd kn anak angkat...akk akn jage semasa dlm pregnants....smpai hbs pntang akk bg sagu hati tuk si ibu tuk jalani hidup baru...
boley wasap akk 0132502423 k.Lynna atau viber.......dan sesiapa nk hantar biomum tuk sy jge pun boley....

him yim said...

Sesiapa yg ingin kn ank angkt hubungi sy 0132502423 lyna....biomum 7 bln 2 org....4bln seorg..

shi ela said...

Assalamualaikum...dengan niat yang ikhlas sy ingin mencari baby lelaki/perempuan untuk dijadikan anak angkat...bg ibu2 bakal bersalin yg tidak berkemampuan (golongan susah) dan ingin serah baby..blhla menghubungi sy..sy jg xkisah jika baby xsah taraf...sy dah berkahwin 5 tahun tetapi belum ada anak...boleh la hubungi sheila 0177883587..sya duk kempas Johor bahru..saya berharap sangat..semoga Allah makbulkan hajat saya & suami..Aminn.

him yim said...

Salam..
ada biomum 6lbh jge smpai hbs pntang
besalin private...serta sagu hati...call sy 0132502423...

Tyra Wanie said...

Salam...saya mencari baby yg baru lahir...dah 6 tahun kawen belom lg dikurniakan Zuriat..jika ada bio mum yg ikhlas sila hubungi saya what's app pon xpe msg pon xpe di nombor 0193230516..

eyda !nukilanku! said...

salam
saya farahida..
ingin mencari anak angkat..
saya belum berumah tangga lagi..
tapi saya sudah ada kerjaya..
saya terlalu suka pada kanak-kanak ( baby)..
walaupun umur saya 22 . sya yakin saya ada sifat seorang ibu..
saya suka main dengan kanak-kanak..sya terlalu syg kan kanak-kanak ( baby )..jika sesiapa yg ingin memberi sy anak sila hubungi saya 0133462698 @ email kepada faraheyda@gmail.com..bila-bila masa sahaja..terima kasih..semoga allah permudahkan urusan saya untuk mencari anak angkat dan hanya allah shaja yg tahu betapa kasih dan sayangnya saya pada kanak-kanak ( baby )..

him yim said...

Askum..
sy ingin mncari ank angkat yg peknen pun xper sy trme..
boley wasap sy 0132502423..puan Lynna

him yim said...

Askum..
sy ingin mncari ank angkat yg peknen pun xper sy trme..
boley wasap sy 0132502423..puan Lynna

ana zahari said...

Salam,
Saya mencari bayi untuk dijadikan anak angkat saya,tak kisah lelaki atau perempuan...asalkan saya dapat menumpang kasih...hubungi saya ANA ZAHARI 0122923379

nurul ika said...

salam...sy sdg mncari family angkat utk baby sy,,sy memerlukan duit utk nikah...spe sanggup tanggung kte bole buat perjanjian,,sy serahkn ank sy pd sesiapa yg sanggup tanggung...dan jaga ank sy dgn baik...sesiapa berminat hubungi 0196146848 nurul...segera

MiaMyra Rjb said...

Salam, saya mencari anak angkat (prefer boy) saya telah berkahwin namun blom dikurniakan zuriat sendiri, suami sy kakitangan kerajaan.sesiapa yg ingin menyerahkan anak mereka utk dijaga boleh hubungi sy 0183771726 (pn.mia) terima kasih.

Kilauan Mulia Resources said...

Assalam, saya anna, dr kajang ingin mencari bayi untuk dijadikan anak angkat, insyallah akan dijaga dengan penuh kasih sayang seperti anak sendiri, jika ada sesiapa yang berhasrat untuk menyerahkan bayinye kepada saya boleh la menghubungi sy di 012 4994 924, semoga Allah memakbulkan doa sy, amin.

aida shakila said...

assalamualaikum...pade ibu yg bakal melahirkan anak...yg tidak mampu untuk menjagenye.sah taraf atau tidak sah...lelaki/perempuan saye terima dengan ikhlas hati....blh hubungi saye 017-5609960 shakila..

ana zahari said...

salam,
Saya Ana, berumur 35 tahun, belum berkahwin..sedang mencari anak angkat untuk menumpang kasih, sah taraf/tidak itu tidak mengapa.Saya juga bersedia untuk jadi ibu susuan. Insyaallah boleh menjaga wanita yang mahukan tempat perlindungan semasa mengandung dan tiada tempat mengadu kerana saya hanya tinggal dengan adik bongsu saya yang juga perempuan.Jadi anda tak perlu malu..hubungi saya Ana 018-3788190 Selangor

ana zahari said...

salam,
Saya Ana, berumur 35 tahun, belum berkahwin..sedang mencari anak angkat untuk menumpang kasih, sah taraf/tidak itu tidak mengapa.Saya juga bersedia untuk jadi ibu susuan.Bersedia memberi tempat perlindungan pada mana2 adik/wanita yang perlu tempat perlindungan semasa mengandung dan berpantang dan sudi memberikan anak anda kepada saya tidak kira jantina lelaki/perempuan. Jangan malu untuk hubungi saya di Ana 018-3788190 atau email niena_na@yahoo.com

N'Qynie Delight said...

Salam..
Sy sedang m'cari bayi unk dijadikan anak angkat..mohon pd ibu2 yg ikhlas inginkn bantuan sila hubungi sy 013-9832707..sy telah b'kahwin 7 thn masih blm dikurniakan zuriat..sy selalu b'doa mohon Allah permudahkan urusan sy..insyaAllah..

Cayra Myra said...

Hye..saya cayra dari kota kinabalu sabah, saya ingin mncari baby non muslim utk dijdikn anak angkat...klau sesiapa ada info, email sya ya cayra82@gmail.com...tq

wfazura said...

Saya mencari anak angkat yang baru lahir atau belum lahir, sesiapa yang sudi menyerahkan pada saya boleh email wfazura80@yahoo.com, 0193842636. Terima Kasih

yikin89 said...
This comment has been removed by the author.
uyunhaida said...

salam,
saya memerlukan anak angkat muslim yang baru lahir -6bulan...telah berkahwin 5 thun tapi masih belum dikurniakan rezeki..berharap sgt kepada sesiapa yg sudi meberi anak kepada sy.. jantina tak kisah ... hubungi saya di uyunnurulhaida@yahoo.com...0123365334-nurul

Aisya Saida Abdullah said...

Saya Aisya. Saya ingin mengambil bayi angkat lelaki yg berusia setahun setengah kebawah untuk dijadikan anak susuan. Saya boleh dihubungi di no. 0174505491.

nor zuraini zainal abidin said...

Assalamualaikum,
Saya dan suami telah berkahwin selama 10 tahun dan belum mendapat cahayamata. Kami terbuka hati untuk mengambil anak angkat yg baru lahir sebagai penyeri rumahtangga. Harap hubungi saya 0126131396 (aju)

Abdulazeem said...

Assalamualaikum
Saya mencari anak angkat, tak kira jantina, atau bangsa.
Mohon ibu tunggal yang ada masalah kewangan sudi memberi saya dan isteri peluang untuk menjaga bayi anda sebagai bayi susuan kami. Inshaa Allah hubungan dengan keluarga asal tetap kami jaga.
Boleh emel saya secara personal di azeem.gpms@gmail.com atau whatsapp 0132799369. Jazakallah khair. Terima Kasih.

ana zahari said...

salam,
Saya Ana, berumur 35 tahun, belum berkahwin..sedang mencari anak angkat untuk menumpang kasih, sah taraf/tidak itu tidak mengapa.Saya juga bersedia untuk jadi ibu susuan.Bersedia memberi tempat perlindungan pada mana2 adik/wanita yang perlu tempat perlindungan semasa mengandung dan berpantang dan sudi memberikan anak anda kepada saya tidak kira jantina lelaki/perempuan. Jangan malu untuk hubungi saya di Ana 018-3788190 atau email niena_na@yahoo.com

ainniey ziziey said...
This comment has been removed by the author.
ainniey ziziey said...

Pada biomum sahaja yg buntu untuk mencari keluarga angkat, sila join fb group biomum oh biomum. In shaa Allah sy akan banti anda atau whatsap ke 01122210326

Rose said...

Sy telah berkahwin selama 2 tahun tetapi masih belum dikurniakan cahaya mata. Sy brumur 29thn. Sy ingin mencari ank angkat lelaki (bayi). Sila hubungi sy ditalian 0134025238 (rose).

HARYANTI SAMSUDIN said...

Salam,

Saya dan suami sudah lama berkahwin dan belum mempunyai anak. Pada sesiapa yang tidak berkemampuan atau mengandung anak luar nikah, janganlah buang. Saya merayu sangat. Berilah saya peluang untuk menjaganya. Saya tidak kisah samada lelaki atau perempuan. Yang penting saya nak dia sebaik sahaja dilahirkan. Tolong hubungi saya jika ada. 013-2266936 atau email saya haryantisamsudin008@gmail.com

awien said...

salam....sy sedang mencari baby bawah 3 bulan tok d jadikan anak angkat...sy dah kawin 6thn tapi masih belum d kurniakan zuriat..

kalau ada info or nk kasi baby leh hubungi saya == 0183534737

ana zahari said...

masihhh menungguuu....
Saya Ana, berumur 35 tahun, belum berkahwin..sedang mencari anak angkat untuk menumpang kasih, sah taraf/tidak itu tidak mengapa.Saya juga bersedia untuk jadi ibu susuan.Bersedia memberi tempat perlindungan pada mana2 adik/wanita yang perlu tempat perlindungan semasa mengandung dan berpantang dan sudi memberikan anak anda kepada saya tidak kira jantina lelaki/perempuan. Jangan malu untuk hubungi saya di Ana 018-3788190 atau email niena_na@yahoo.com

nurain mat anisan said...

mencari keluarga angkat untuk baby saya bakal lahir. sekitar klang shah alam. whatsapp 0142294162

syazana said...

slm,sy zana ingin mncari n mmbntu biomum2 diluar sana y trlanjur,xksh ank sah taraf atau x,sy bkn ejen sy nk mmbntu,pd biomum diluar sana jgn la sgn kol@wasap je sy..sy sedia mmbntu 0142195263(zana)

N'Qynie Delight said...

Nurain..akk dh whatsapp..tlg check ye..

ana zahari said...

masihhh menungguuu....
Saya Ana, berumur 35 tahun, belum berkahwin..sedang mencari anak angkat untuk menumpang kasih, sah taraf/tidak itu tidak mengapa.Saya juga bersedia untuk jadi ibu susuan.Bersedia memberi tempat perlindungan pada mana2 adik/wanita yang perlu tempat perlindungan semasa mengandung dan berpantang dan sudi memberikan anak anda kepada saya tidak kira jantina lelaki/perempuan. Jangan malu untuk hubungi saya di Ana 018-3788190 SELANGOR atau email niena_na@yahoo.com

nor zuraini zainal abidin said...

Masih mencari...
Salam,
Saya dan suami telah berkahwin selama 10 tahun dan belum mendapat cahayamata. Kami terbuka hati untuk mengambil anak angkat yg baru lahir tak kisah baby boy @ girl sebagai penyeri rumahtangga. Harap hubungi saya 0126131396 (aju)

Cayra Myra said...

Hye..saya cayra dari kota kinabalu, sabah... Saya masi menunggu mendapatkan anak dari biomum@keluarga susah yg mahu/sudi memberi anak kepada saya untuk dijadikan anak susuan... Sekirannya ada sesiapa ada info tolong hubungi saya 01131557544 (sms)/ cayra8283@gmail.com...tq

Cayra Myra said...

Email: cayra82@gmail.com

syazana said...

slm,sy ingin mmbantu biomum y inginkn f.angkat utk bby y sdg dilhirkn @ dh lahir...sah taraf @xsah taraf blh la wasap@kol sy..jgn la sgn ye kakak2n adik2 kt luar sana...sy bkn egen sy hnya nk mmbntu..blh hbungi sy 0142195263

syazana said...

slm,sy ingin mmbantu biomum y inginkn f.angkat utk bby y sdg dilhirkn @ dh lahir...sah taraf @xsah taraf blh la wasap@kol sy..jgn la sgn ye kakak2n adik2 kt luar sana...sy bkn egen sy hnya nk mmbntu..blh hbungi sy 0142195263

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 380   Newer› Newest»